24 nov 2011

3er Congrés Ordinari de la Confederació Europea de Policia EUROCOP

La Confederació Europea de Policia, Eurocop, és una organització que agrupa a 35 sindicats de policia Europea amb seu a Luxemburg. Representa els interessos de més de mig milió d'agents de la policia en 27 països europeus i s'ocupen de qüestions que abasten des de la cooperació policial transfronterera fins a qüestions relacionades amb l'entorn de treball dels agents de policia al carrer.

L'Eurocop es va establir el novembre de 2002. És una organització independent, sense ànim de lucre i no té cap afiliació amb cap govern o partit polític.S'auto-finança mitjançant contribucions dels seus membres.

Aquest setmana, concretament els dies 21, 22 i 23 de novembre de 2011, s'ha celebrat a l'hotel Porta Fira de l'Hospitalet de Llobregat el 3er Congrés Ordinari de la Confederació Europea de Policia. CCOO va assistir a aquest Congrés com a membre fundador.

Aquest 3r Congrés Ordinari de la Confederació Europea de Policia ha optat per Anna Nellberg de Suècia com a nova presidenta de l'Organització.  Al costat de Nellberg, el Congrés va triar als següents membres en el Comitè Executiu:

     Frank Richter (PIB Alemanya)          Mauricio Moya (SUP Espanya)
     Miroslav Litvan (OZP Eslovàquia)     Terry Spence (PFNI Regne Unit)
     Han Busker (NPB Països Baixos)     Heinz Butthauer (VSPB Suïssa)



Leer noticia completa en:

CCOO - APL (Agrupació Policies Locals)